El Perfume – Patrick Süskind

Jean Baptiste Grenouille neix en una parada de peix a París al s. XVIII, una ciutat superpoblada i bruta, però de la que només ell sembla percebre totes les olors que s’amaguen pels seus carrerons. Té una personalitat freda, insensible, sociopàtica, amb una ment malalta.  El seu objectiu en la vida és aconseguir materialment el perfum suprem. Descobreix aquesta olor en el cos de les noies virginals, i per captar l’essència i posar-la en un flascó es converteix en un assassí desapiadat.
La curiositat que sentia per aquest llibre era per la seva propera estrena al cinema, i que de sobte tothom parlava d’ell molt positivament.  El llibre em va agradar, és entretingut, curiós, sorprenent, amè, …. Però he trobat que li podria treure més partit. Em vaig crear altres expectatives al llegir algun breu resum per internet, i sobretot al ser una història amb una base bastant original.
No penso perdre’m la pel·lícula. Encara que ja se sap que (gairebé) sempre és millor el llibre q la pel·lícula, m’agradaria veure com ho han plasmat en el cinema.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s