SOY LEYENDA, Richard Matheson

A causa d’una estranya malaltia la població mundial s’ha convertit en vampirs. Només Robert Neville sembla immune als efectes d’aquesta malaltia, e intenta sobreviure en solitari enmig d’un món devastat.

És interessant veure el seu dia a dia, els seus pensaments, la seva depressió, les seves maneres de subsistir… I després intentar comprendre el perquè dels vampirs, en la seva base més científica, elaborant teories bastant creïbles.
És un llibre molt entretingut,  i encara que a vegades l’interès decaigui per la lentitud dels fet, solen ser talls molt breus.  Són només unes 200 pàgines i et deixa una bona història.

La pel·lícula protagonitzada per Will Smithque porta el mateix nom que el llibre  està actualitzada a dia d’avui, ja que la novel·la de Richard Matheson és del 1958. Té lògicament algunes diferències, crec que la pel·licula dona peu a un futur més esperançador. Però el llibre em va agradar més, és més dramàtic i no tan artificial, sobretot el final.

Abans, però, també s’havien fet un parell de pel·lícules sobre el llibre, L’últim home sobre la terra de Vincent Price, i L’últim home viu (The Omega Man) amb Charlton Heston, però no he vist cap de les dues, així que no sé si són gaire fidels al llibre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s