EL INQUISIDOR, Patricio Sturlese

Angelo DeGrasso és l’Inquisidor General de Ligúria, i li donen una estranya missió: descobrir on s’amaguen uns llibres satànics que per una banda provoquen una guerra interna en l’Església catòlica i l’altra, el perill de que algun bruixot obri les portes cap a aquest món al mateix diable.

Cero credibilitat en el protagonista principal.  Un inquisidor, home de Déu, de 40 i pocs anys, que mai ha estat amb una dona, de sobte se li desperta la sexualitat i es llença en un abisme de experiències i somnis eròtics de tots tipus, i totes explicades explícitament. L’autor també explica minuciosament els càstigs físics que imposa l’inquisidor,  que són força cruels. No sé quina espècie de malalt mental és l’autor que busca explotar al màxim la morbositat d’aquesta manera. No podia deixar de pensar que tota aquesta mala llet que té l’inquisidor a l’hora de castigar havia de ser un reflex d’algun trauma personal o fins i tot sexual, per aquest sadisme extrem fixat sobretot al cul.

La història en si, on en principi hi ha l’aventura d’un viatge de recerca, és molt simple. Bàsicament és descobrir on estan, els llibres anar a buscar-los, tornar amb ells, una mica de trama entre els personatges, i poca cosa més.

Això no es tenia ni que haver publicat. Quina presa de pèl.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s