LOS MUERTOS VIVIENTES (1-8). Guió de R. KIRKMAN. Dibuix de Ch. ADLARD

Los muertos vivientes és un còmic escrit per Robert Kirkman i dibuixat per Charlie Adlard (el primer número fou per Tony Moore), i publicat per Planeta de Agostini. L’argument no és pas nou: els zombies es fan amb el món, i els pocs supervivents han de trobar menjar i un lloc segur on estar-s’hi. En Rick es desperta a l’hospital, sol, no sap res del que ha passat doncs estava en coma. No sap perque no hi ha ningú a l’hospital, ni on és la seva familia. A través d’en Rick, seguirem aquesta història de morts vivents. Si, s’assembla molt a l’argument de 28 días después, però de semblances només tenen aquest inici. I prou.


Fa poc vaig acabar el 8, que és l’últim publicat en espanyol. En Kirkman quasi no ens deixa ni respirar, els fets són tan impactants i es succeeixen tan ràpid que em van mantenir enganxada fins que vaig acabar. Aquesta série és així: molta acció, escenes esborronadores, i sobretot, la insignificància de la vida dels seus protagonistes. L’autor ens ho deixa clar: aquí no es salva ningú, ningú està protegit, tothom pot morir de les formes més cruels fins a les més ximples. Adlard també fa una bona feina i col·labora en aquest ambient angoixador: si la història es dura, els seus dibuixos també ho són. Són molt explícits, el número 6 és colpidor en aquest sentit.
Es evident que continuarà, però amb el 8 s’ha tancat un període. Ara l’ànim es desinfla, ens preguntem: i despres d’aixó, que?
Doncs ja ho veurem.

One thought on “LOS MUERTOS VIVIENTES (1-8). Guió de R. KIRKMAN. Dibuix de Ch. ADLARD

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s