UNA MUERTE SIN NOMBRE (Scarpetta 06), Patricia D. Cornwell

Incís: Aquesta és una de les tres ressenyes de la sèrie de la Kay Scarpetta (la doctora forense de la Patricia Cornwell) que fa més de tres anys que tinc al rebost. No van sortir en el seu moment perquè estava saturant el blog amb aquesta sèrie, però ja fa massa temps que les tinc als esborranys. Així que… a volar! 

 

Dos novel·les després, Temple Gault segueix causant terror. Aquest cop la víctima es una desconeguda a la que troben nua enmig de la neu en una font de Central Park, amb unt tret al cap. Gault dona mostres d’interessar-se per la doctora, de voler introduir-la en un joc macabre. Podrà la doctora Scarpetta seguir el rastre i aturar per fi aquest despietat assassí?

Com vaig avisar en el seu moment, és necessari seguir l’ordre de publicació de la saga Scarpetta per tal de no perdre’ns en l’argument. En altres llibres és possible que ens satisfaci els intents de l’autora de posar-nos al dia, però no en aquest cas. Amb Cruel y extraño i La granja de cuerpos fan una trilogia sobre la caça del criminal Temple Gault i es gaudeix millor sabent les coses de primera mà. A més hi ha l’evolució de la relació entre l’agent de l’FBI Benton Wesley i la Scarpetta, i els progressos dins l’FBI de la Lucy, la neboda, en que les seves habilitats són cada cop més amplies i tècniques.

Nota: 3/5

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s