CRUEL Y EXTRAÑO (SCARPETTA 04), Patricia Cornwell

cruel y extraño

Títol original: Cruel and Unusual
Traducció:Jordi Mustieles
Editorial : Punto de Lectura
498 pàgines. Any publicació: 1993

La doctora Scarpetta s’encarrega de fer-li l’autòpsia a Ronnie Joe Waddell després que aquest sigui executat a la cadira elèctrica, acusat de l’assassinat d’una jove presentadora de televisió. A certes irregularitats que succeeixen a l’execució i a l’autòpsia, se li sumen dos crims recents en el que tot indica que ha estat comés pel difunt pres, tancat al corredor de la mort des de feia 9 anys.

La doctora Scarpetta ha d’esbrinar què i qui s’amaga darrera els crims, superar una impactant pèrdua personal i alhora serà sospitosa dels crims que s’aniran succeint. Com sempre, molta feina per la doctora.

A Cruel y extraño apareix per primer cop Temple Gault, un assassí pertorbat que ens trobarem en posteriors novel·les. També apareix una adulta Lucy, la neboda de l’Scarpetta, que comença a despuntar com a experta informàtica de difícil caràcter i que serà un personatge secundari fix en les posteriors novel·les.

Com sempre, una novel·la més de la Kay Scarpetta que dona la talla com a bon entreteniment.

Nota: 3/5

2 comments

 1. XeXu · Novembre 19, 2015

  Acabaré pensant que la teva Cornwell és el meu Cook. De fet, diria que és força evident. La llegeixes, ho passes bé, ja li coneixes les virtuts i defectes, i sobretot, encara que n’hi hagi de molt millors, tu la continues llegint. Si ja saps què trobaràs, però et sembla bé, per què canviar.

  • Roselles · Novembre 19, 2015

   L’has clavat Xexu! A més és difícil de recomanar perquè ja veus que la dèria amb l’autor (o la sèrie) és més personal que objectiu.
   A més tinc el defecte de que no tinc mesura. Imagina’t que ja vaig pel setè llibre de l’Scarpetta, un rera l’altre! O sigui que a Interfatio hi ha Cornwell per estona!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s